Ny basketballsko: Under Armour Curry 2 kommer snart på gaden

Ny basketballsko: Under Armour Curry 2 kommer snart på gaden

Stephen Curry fra NBA holdet Golden State Warriors er en af vores yndlings spillere. Vi har derfor været meget spændt på, hvornår han og Under Armour ville lancere hans næste signatur basketball sko. Efterfølgeren til Under Armour Curry 1 blev lanceret i Asien den 6. og 7. september, hvor Stephen Curry og Under Armour var på besøg, for at fejre det nyligt vundne NBA mesterskab.

Desværre er vi ikke så heldige i Danmark og resten af verdenen. Her må vi vente i spænding til den 24. oktober. Men er Under Armour Curry 2 en basketballsko, som er værd at vente på?

Det er vanskeligt at svare på, men det er klogt af Under Armour at lancere den nye model nu. NBA sæsonen 2015/16 står for døren og først kamp er den 27. oktober, hvor Cleveland Cavaliers tager imod Chicago Bulls. Ved at lancere Under Armour Curry 2 på dette tidspunkt, så sender Under Armour et signal til Nike og Adidas om, at vi vil have en bid af den store ”basketball sko” kage.

Under Armour Curry 2 med Speedform og Charge teknologi

Den første udgave af skoen bliver i en grå/orange version, som symboliserer Stephen Currys jernvilje til at yde det maksimale og gøre sine holdkammerater bedre gennem hårdt arbejde og den rigtige holdånd. Under Armour har brugt noget af den samme teknologi som i Curry 1 til at gøre Curry 2 en bedre basketballsko, således har skoen indbygget ”Speedform” og ”Charge” teknologi, som giver bedre komfort og ikke mindst stødabsorbering.

Vejledende pris på Under Armour Curry 2 er $130, hvilket svarer til ca. 860 kr. Send gerne altombasketball.dk en kommentar og lad os høre, hvad du synes om Stephen Currys nye signatur sko.

stephen-curry-2

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*