Se 40 NBA kampe om ugen med NBA League Pass

Se 40 NBA kampe om ugen med NBA League Pass

Snart går det løs i verdens bedste basketball liga, når New York Knicks og Cleveland Cavaliers tørner sammen for at skyde NBA sæsonen 2016/17 i gang. Har du ikke allerede bestilt et NBA League Pass abonnement, så skal du kraftigt overveje det. Det er must for alle basketball fans, fordi du får adgang til at følge med i ca. 40 NBA kampe om ugen. På en hel sæson betyder det, at du kan vælge imellem 900 NBA kampe.

Hvad koster NBA League Pass?

Bestiller du et NBA League Pass premium abonnement, så får du adgang til at følge med i en af verdens største sportsgrene. Du kan hver uge se basketballstjerner som Lebron James, Stephen Curry, James Harden m.fl. lave de fedeste 3 point scoringer, layups og dunk. Du kan næsten ikke vente med at komme i gang, men hvad koster et premium abonnement på NBA League Pass?

Den fulde pakke koster kr. 1.599,99 om året, hvilket er det samme som 1 x biograf billet, popcorn og sodavand koster på en måned. Du kan bestille et premium abonemment på NBA League Pass her.

Bestil NBA League Pass

Du skal dog være opmærksom på, at du med i købet får automatisk fornyelse af dit abonnement. Det betyder, at du selv skal foretage en handling for at opsige abonnementet. Det gør du ved at skrive til deres kundeservice.

Hvad får du får pengene?

Når du har bestilt et NBA League Pass premium abonnement, så får du adgang til følgende:

  • Alle NBA kampe lige fra preseason til NBA finalerne. Derudover kan du se specielle begivenheder som NBA Global Games, hvor NBA holdene er på rundtur i forskellige verdensdele for at spille kampe mod lokale hold.
  • Video on demand indhold. Her får du mulighed for at se klassiske NBA kampe og ikke mindst spændende dokumentar film om basketball.
  • NBA TV. Det må karakteriseres som NBA’s svar på en 24/7 nyhedskanal indenfor basketball.

Som du kan læse, så får du muligheden for at se rigtig mange NBA kampe krydret med en masse godt produceret nyhedsstof om basketball og ikke mindst spændende dokumentarer. En sej feature er, at hvis du bliver træt af kommentatorerne i en kamp, så kan du på 90% af kampene i den regulære sæson skifte mellem hjemme- og udebane kommentator.

Du kan se NBA kampe fra mange forskellige platforme

Netflix, HBO Nordic m.fl. er streamingtjenester, som dækker ret bredt i forhold til, at du skal kunne se en film eller serie på mange forskellige platforme. Hvordan ser det ud for NBA League Pass? Her kan vi konstatere, at NBA League Pass er godt med.

Du kan med abonnementet streame NBA kampene fra mange forskellige platforme end computeren. Du kan f.eks. se basketball på mobiltelefon og tablet via appen “2016 NBA app”, men har du en spillekonsol i huset, så kan du også kigge med på din Playstation 3, Playstation 4, Xbox One og Xbox 360.

Inden du kaster dig over at se basketball på ovenstående platforme, så tjek lige dit tv, for er det et Smart TV eller har du Apple TV eller Chromecast i stuen, så kan du i stedet sætte dig til rette og nyde kampen fra sofaen.

Vi har kun testet med Apple TV og her fungerer det rigtig godt. Appen på Apple TV er overskuelig, men har knap så mange muligheder som på øvrige mobileenheder.

Hvordan er billedkvaliteten på NBA League Pass?

Du har mulighed for at se NBA kampe i HD kvalitet, hvis forholdene er til det. Det betyder, at du ikke kan forvente HD kvalitet, hvis du har en sløv computer med en dårlig Internetforbindelse. Det skal dog ikke skræmme dig fra, at bestille et abonnement på NBA League Pass, for de fleste har en relativ god Internetforbindelse i dag.

Vi har fibernet installeret og kører trådløst netværk. Enkelte gange har vi kortvarige udfald, når vi ser NBA, men det retter sig hurtigt og vi oplever måske, at billedet er pixeleret i ganske få sekunder. Det tror vi skyldes, at vi har trådløst netværk og ikke har koblet Apple TV’et direkte til routeren via et netværkskabel.

Du får med andre ord en ligeså god tv oplevelse, som hvis du så en NBA kamp på TV2 sport. Kvaliteten er absolut i top, når du har NBA League Pass.

Bestil NBA League Pass abonnement

Du skal bestille et NBA League Pass premium abonnement, hvis du er stor basketball fan og ønsker at følge ligaen på tæt hold, selvom du sidder i en sofa i Danmark. Du får adgang til 40 ugentlige kampe, klassiske kampe, fede dokumentarer samt NBA TV med mulighed for at få de seneste nyheder fra NBA 24/7.

Bestil NBA League Pass

NBA League Pass et et must for basketball fans og vil du have friheden til at vælge lige netop den kamp, som du synes er mest spændende, så skal du bestille et premium abonnement i dag.

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*