Nike Zoom KDX Fingerprint basketsko

Nike Zoom KDX Fingerprint basketsko

Nyhed: Nike Zoom KDX Fingerprint basketsko i ny farve

Imens Golden State Warriors stjernen Kevin Durant nyder sommeren som NBA vinder og finalernes mest værdifulde spiller (MVP), så har Nike netop lanceret en ny Nike Zoom KDX Fingerprint basketsko i en helt ny farvekombination.

Hvorfor fingerprint?

De nye Kevin Durant basketsko har fået titlen ”Fingerprint” med reference til Kevin Durants aftryk på finalesejren. Her leverede han ikke mindre end 39 point, 7 rebounds, 5 assists og 1 boldovertagelse. Dermed indskrev han sig i historiebøgerne sammen med Magic Johnson og Moses Malone, som spillere der alle har vundet MVP titlen det første år med deres nye klub.

Basketball sko i Oreo farver og med Zoom Air

Nike KD 10 Fingerprint er fremstillet med zoneinddelt Flyknit materiale, hvilket gør skoen utrolig åndbar. Flyknit overdelen er lavet i sort og hvid, hvilket for nogen bringer tankerne hen på en Oreo kiks farver. Hvor kom den farvesammenligning lige fra?

På siden af skoen har du det velkendte Nike logo samt kraftige snørebånd, som yder ekstra støtte, når du løber rundt på basketballbanen.

I sålen er der indbygget Nikes velkendte stødabsorberende system ”Zoom Air”. For at aflaste foden ved landinger, så er stødabsorberingen tykkest i hælen fremfor forfoden.

Nike KDX Fingerprint release dato

Du kan allerede nu købe Nike KD 10 Fingerprint udgaven hos udvalgte forhandlere eller på Nikes hjemmeside. Prisen vil være kr. 1.250.

Nike KD KDX Fingerprint

Farve: Sort/Hvid

Stil kode: 897815-001

Release dato: 1. juli 2017

Pris: DKK 1.250.

Køb Nike KD 10 her

Hvad synes du om Kevin Durants seneste signatursko? Overvejer du at købe denne basketball sko? Skriv din mening i en kommentar til os.

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*