Ny Nike Kyrie 4 basketsko i sort/hvid

Ny Nike Kyrie 4 basketsko i sort/hvid

Her er den nye Nike Kyrie 4 basketsko

For en basketball fan er julen lig med fede NBA kampe på tv og at Nike præsenterer nye basketball sko. Julen 2017 var ingen undtagelse. Nike er klar med Kyrie Irvings 4. signatursko. Her er den nye Nike Kyrie 4 basketsko i sort/hvid.

Nike Kyrie 4 udspringer af Kyrie 1, 2 og 3

Der er ingen tvivl om, at Nikes senior skodesigner Benjamin Nethongkome har skelet til de tidligere Kyrie basketsko. Den hvide ydre ’groove’ sål med zig-zag mønster eller hajtænder er set før på Kyrie 1 udgaven. Derudover minder skoen i udseende om den populære Nike Kyrie 3, som vi tidligere har skrevet en sko anmeldelse af.

Sort/hvid Kyrie 4 basketsko

Nike Kyrie 4 basketball sko i sort/hvid (kilde: nike.com)

Komfort med Nike Zoom Air stødabsorbering

Den nye basketsko fra Boston Celtic spilleren og Nike fokuserer på spillere der er hurtige og dribblestærke. Skoen er udstyret med en Nike Zoom Air stødabsorberende pude i hælen som giver komfort.

De hajtænder lignende sider på ydersålen er afrundende og muliggør glidende overgange, imens selve sålen giver et godt greb i banen med det sildeben formede mønster.

Mesh overdel giver luft til fødderne

Det er vigtigt, at du ikke sveder for meget om tæerne i en basketball kamp. Du skal kunne ånde i din basketball sko. Det kan du i Nike Kyrie 4, som ved forfoden er lavet af en mesh overdel. En anderledes detalje ved Kyrie 4 er, at skoen bagtil er produceret i nubuck læder som minder meget om ruskind.

Det er ikke set mange gange på en sportssko.

Pløsen er præget af Kyrie Irvings logo og på siden af skoen finder du Swoosh logoet for Nike.

Kyrie 4 sort/hvid release dato

Du kan allerede nu købe Nike Kyrie 4 sort/hvid udgaven på Nikes hjemmeside. Prisen vil være kr. 980.

Nike Kyrie 4

Farve: Sort/Antratcit/Light Racer Blå/Hvid

Stil kode: 943806-002

Release dato: 20. december 2017

Pris: DKK 980.

Køb skoen hos Nike

Hvad synes du om Kyrie Irvings seneste signatursko? Overvejer du at købe denne basketball sko? Skriv din mening i en kommentar til os.

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*