NBA trøjer 2015/16: Stephen Curry har NBA’s mest populære jersey

NBA trøjer 2015/16: Stephen Curry har NBA’s mest populære jersey

NBA offentliggøre fra tid til anden lister med de mest populære NBA trøjer. Listen er baseret på salgstal fra NBAStore.com fra oktober til december 2015. Listen er et udtryk for, hvordan NBA basketballklubbernes salg af merchandise går, men også et udtryk for, hvilke spillere som er populære blandt fans og basketballspillere i de lokale klubber.

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at Stephen Curry fra de forsvarende NBA mestre Golden State Warrior indtager en 1. plads, for Stephen Curry har som den mest værdifulde spiller i NBA spillet røven ud af bukserne i de seneste 2 sæsoner.

Men der er et par overraskelser:

Den sorte mamba ”Kobe Bryant” sælger stadig NBA trøjer

Den 37-årige Kobe Bryant fra Los Angeles Lakers indtager en flot 3. plads på listen over de mest populære NBA trøjer. Det er en flot præstation, for Kobe Bryant er i gang med den 20. NBA sæson og du skulle tro, at hvis du ville have fat i en Kobe Bryant NBA trøje, så havde du allerede haft muligheden for at købe en. De positive salgstal skyldes måske, at Kobe Bryant har annonceret hans karrierestop efter denne sæson og på den måde er hans NBA jersey blevet et samleobjekt for fans.

Debuttanten Kristaps Porzingis indtager en flot 4. plads

Kristaps Porzingis fra New York Knicks har gjort en rigtig fin entré på NBA scenen. Den 20-årige lette spiller sin første sæson og er allerede blevet kåret til månedens rookie 2 gange. Det vidner om en spiller, som ikke bare falder igennem, men rent faktisk kan præstere og har talent.

Fans af New York Knicks har ledt efter en spiller, som kan bringe holde tilbage på basketballscenen og her er Kristaps Porzingis trøje det helt rigtige valg for en New York Knicks fan.

Hvordan kan en skadesplaget Derrick Rose ende på 6. pladsen?

Derrick Rose sniger sig ind på en 6. plads, hvilket er overraskende taget i betragtning, at hans popularitet har været dalende siden slutningen af sæsonen 2014/15. Det har heller ikke hjulpet på hans popularitet, at han har måtte tilbringe mere tid på genoptræning efter skader end på basketballbanen.

Jimmy Butler gør Derrick Rose selskab

Derrick Rose har længe været alene på top 15 listen, når du kigger isoleret på Chicago Bulls. Denne gang har Jimmy Butler dog gjort ham selskab med en flot 10. plads. I sidste sæson opnåede Jimmy Butler en plads på All Star holdet samtidig med, at han blev den første Chicago Bulls spiller der opnåede prisen, som den mest forbedrede spiller. Jimmy Butlers spil bliver bare bedre og bedre, hvilket gør ham til en populær spiller i Chicago.

Top 15 mest populære NBA trøjer

 1. Stephen Curry, Golden State Warriors
 2. LeBron James, Cleveland Cavaliers
 3. Kobe Bryant, Los Angeles Lakers
 4. Kristaps Porzingis, New York Knicks
 5. Kevin Durant, Oklahoma City Thunder
 6. Derrick Rose, Chicago Bulls
 7. Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder
 8. Kyrie Irving, Cleveland Cavaliers
 9. James Harden, Houston Rockets
 10. Jimmy Butler, Chicago Bulls
 11. Klay Thompson, Golden State Warriors
 12. Paul George, Indiana Pacers
 13. Anthony Davis, New Orleans Pelicans
 14. Chris Paul, L.A. Clippers
 15. Carmelo Anthony, New York Knicks

Hvad synes du om listen med de mest populære NBA trøjer?

Hvis du er på udkig efter en ny NBA basketball trøje fra de mest populære spillere i NBA, så er det sikre valg stadig at vælge en trøje med enten Stephen Currys, Lebron James og Kobe Bryants navne. Er du enig? Lad os høre din mening og del gerne de tanker om populære NBA basketball trøjer i kommentarfeltet herunder eller på Facebook, Twitter og Instagram.

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*