Julegaver til basketballspillere 2016

Julegaver til basketballspillere 2016

10 bud på julegaveidéer og julegaver til basketballspillere

Julen 2016 står for døren. Det er tid til at forberede sine julegaveindkøb og finde den perfekte gave til ham eller hende der spiller basketball. Der er bare lige det, hvad skal du finde på at lægge under juletræet i år. Ved du, hvad du skal give basketballspilleren i julegave?

Vent! Det har vi svaret på:

Johan har nemlig lavet en top 10 liste over julegaver til basketballspillere. Den tager udgangspunkt i julegaver til drenge, men kan sagtens bruges som inspiration til piger.

Lad os se hvad top 10 julegavelisten indeholder!

Basketball sko

Et par Nike basketball sko skal selvfølgelig med på listen over julegaver til basketballspillere. Alle der spiller basketball, unge som gamle, elsker nye sko. Vi valgt to signatur sko fra henholdsvis Kobe Bryant og Kevin Durant, som både i udseende og ikke mindst kvalitet vil holde hele vejen til juletræet.

#1 – Nike Kobe IX

Hvide Nike Kobe IX basketball sko

Nike Kobe IX basketball sko (kilde: nike.com)

Det kan godt være, at Kobe Bryant er gået på pension, men Nike laver stadig fantastiske basketsko med Kobe Bryants signatur. Du vil sikkert blive spilleklar i 2017 med et par nye Nike Kobe IX. En lækker basketball sko i hvid og med en isnende blå ydersål. Der bliver ikke skuffelse, hvis julegaven er firkantet i år.

Vejl. pris: 1.300 kr.

Køb Nike Kobe IX

#2 – Nike Zoom KD 9

Basketsko Nike Zoom KD 9

Basketsko Nike Zoom KD 9 (kilde: nike.com)

En anden god gaveidé er, hvis vedkommende er fan af Kevin Durant, et par sko af mærket Nike Zoom KD 9. Denne sko fås i flere forskellige farver, men vi har valgt den i rød/sort. Du får en sko som er rigtig åndbar grundet Flyknit.

Derudover får du den bedste stødabsorbering med en Zoom Air enhed som løber fra hæl til tå. Det har i øvrigt taget Nike 3 år at udvikle denne. Du kommer ikke uden om at overveje et par Nike Zoom KD 9 i julegave.

Vejl. pris: 1.250 kr.

Køb Nike Zoom KD 9

Basketball tøj

Bløde pakker juleaften. Lyder det fedt? Sikkert ikke men hvis du spiller basketball, så ved du også, at Nike, Adidas, Under Armour m.fl. laver rigtig fedt basketball tøj. Tøj som du kan bruge til basketball træning og deres fede t-shirts kan du sagtens have på i skole eller på arbejde.

Hvad mon plads nr. 3-7 byder på?

#3 –  Nike USA Basketball T-shirt

Hvid Nike USA basketball t-shirt

Nike USA basketball t-shirt (kilde: sportmaster.dk)

Flot hvid Nike t-shirt med sloganet ”Basketball – Never Stops”. Du kan også få t-shirten i mørkeblå. God og stilfuld julegave til basketballspilleren.

Vejl. pris: 210 kr.

Køb Nike USA Basketball T-shirt

#4 – Nike Basketball Varsitility Crew i blå

Blå Nike basketball sokker

Nike Basketball Varsitility Crew i blå (kilde: sportamore.dk)

Et par billige basketball sokker fra Nike i blå. Sokker er et must for alle basketballspillere, og det er bestemt ikke uinteressant, hvilket materiale sokkerne er lavet i. Du skal kunne ånde i dem. Det kan du med Nike Basketball Varsitility Crew basketball sokkerne, da de er lavet med Dri-FIT.

Af alle listens bud på julegaver til basketballspillere er dette den billigste gaveidé. Et godt supplement til et par nye basketball sko.

Vejl. pris: 59 kr. (normalpris 99 kr.)

Køb Nike Basketball Elite versatility crew

#5 – Nike Dry KD Hyper Elite

Basketball shorts Nike KD Hyper Elite

Basketball shorts Nike KD Hyper Elite (kilde: nike.com)

Indtag basketballbanen med stil i et par nye basketball shorts. Hvem kunne ikke tænke sig det? Med et par Nike Dry KD Hyper Elite shorts fra Kevin Durant serien, så kommer du til at se stilfuld ud på banen.

Shortsene fås i blå og har Dri-FIT teknologi, ventilationskanaler og er du svedig på hænderne, så har lommerne indbygget tørreområder.

Vejl. pris: 359 kr. (normalpris 450 kr.)

Køb Nike Dry KD Hyper Elite

#6 – Nike Hypercool Three-Quarter Tights

Nike hypercool kompressions tight

Nike
Hypercool Three-Quarter Tights
(kilde: sportmaster.dk)

Trenden fra NBA med at bruge kompressions tights er også nået til Danmark, for det kan være koldt, at løbe rundt og spille basketball i en sportshal. Der er ikke noget værre end at fryse og ens muskler bliver kolde.

Derfor er vores 6. gaveidé et par Nike Hypercool Three Quarter Tights, som helt sikkert vil varme den frysende basketballspiller næste gang, der skal spilles kamp eller trænes.

Vejl. pris: 350 kr.

Køb Nike Hypercool Three-Quarter Tights

#7 – Nike Kobe Brand Mark

Basketball tshirt Kobe brand mark

Basketball tshirt Kobe brand mark (kilde: nike.com)

En klassisk hvid Kobe Bryant T-Shirt med et fremtrædende Kobe logo foran. Du får svedtransporterende komfort for alle pengene, når du køber denne basketball t-shirt.

Vejl. pris: 250 kr.

Køb Nike Kobe Brand Mark

Basketball bolde

Nu er vi nået til plads nr. 8 på julegavelisten. En svær gave at skjule under træet med mindre basketball bolden kommer i en æske, det plejer de nu ikke at gøre. Ikke desto mindre er dette en af de julegaver til basketballspillere, som jeg vil blive mest glad for at få juleaften. En basketbold er et must, for at du kan spille bold og boldene kan fås i mange forskellige størrelser, farver og priser.

#8 – Adidas – All Court – Brun

Basketball bold Adidas all court

Basketball bold Adidas all court (kilde: sportamore.dk)

Adidas All Court er designet til at spille bade indendørs og udendørs, så du slår to fluer med et smæk, når du køber denne basketball bold. Det er nemlig ikke alle bolde, som kan klare at blive spillet udendørs med. Husk at størrelsen på bolden varierer fra størrelse 5 til 6. Vi vil anbefale størrelse 5 til børn under 12 år og størrelse 6 til børn fra 12-13 år. En god allround bold i syntetisk læder.

Vejl. pris: 199 kr.

Køb Adidas all court

Basketball tilbehør

Nu er vi nået til de sidste 2 pladser på listen over julegaver til basketballspillere. Her finder vi to produkter i kategorien basketball tilbehør. Det er to fede produkter fra henholdsvis Nike og Spalding.

Hvad mon det er for 2 produkter?

#9 – Nike Hoops Elite Max Air Team 2.0

Basketball rygsæk Nike hoops elite max air team 2

Basketball rygsæk Nike hoops elite max air team 2 (kilde: nike.com)

En rigtig basketball pige eller dreng vil elske en fed basketball rygsæk i julegave. Det er rart at have en kvalitetstaske, hvori du kan bære dine sko, strømper, træningstøj, drikkedunk og basketbold. Nike Hoops Elite basketball tasken er rummelig og et godt valg til julegave. Er du i tvivl om valg af basketball taske, så læs vores store guide om valg af basketball tasker.

Vejl. pris: 500 kr.

Køb Nike Hoops Elite Max Air Team 2.0

#10 – Spalding Backboard Highlight i Sort/Guld

Spalding backboard highlight basketballkurv

Spalding backboard highlight basketballkurv (kilde: sportamore.dk)

Hvis du ikke har mulighed for at spille basketball i nærheden af, hvor du bor, så er en basketball kurv nr. 1 på ønskelisten.

Spalding NBA komposit backboard har netop fået en opgradering i nye farver – guld og sort. Det ser cool ud. Det er perfekt til at hænge op på en garage, gavlen på huset eller en stople i haven.

Så er der ingen undskyldning for ikke at træne dunk og hoops hele året rundt.

Pris. 669 kr. (normalpris 1.025 kr.)

Køb Spalding backboard highlight

Hvad ønsker du dig selv i julegave?

Det var vores bud på 10 julegaver til basketballspillere. Nu vil vi rigtig gerne høre fra dig, hvad ønsker du dig i julegave eller hvad skal du give basketballspilleren i julegave i år?

Skriv meget gerne en kommentar herunder, så vi kan udbygge listen med gode julegaveidéer til basketballspillere.

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*