Julegaveidéer til basketballspillere

Julegaveidéer til basketballspillere

6 Julegaveidéer til basketballspillere

Julen nærmer sig med hastige skridt. Er du på vej ud i gadebilledet for at finde en julegave til ham eller hende der spiller basketball? Vent lidt for vi har et par bud på gode julegaveidéer til basketballspillere.

Hvorfor stresse rundt og finde julegaven, når du kan sidde foran computeren derhjemme og finde en basketball gave online.

På listen med gaveidéer til en basketballspiller finder du links til basketball sko, bolde, strømper, NBA basketball trøjer, oplevelser m.m. Budene på en gave spænder vidt for at ramme så mange basketball fans som muligt.

Vi håber, at du bliver inspireret og mon ikke du finder en perfekt julegave til din søn, datter, mand, nevø eller hvem du nu kender som elsker basketball.

God jagt på julegaven blandt de mange gode julegaveidéer til basketballspillere.

#1 – Splinternye basketball sko i julegave

Hvis du har én i familien eller kender en som spiller basketball i klub, så spørg vedkommende, hvad det vigtigste basketudstyr er.

Hvad tror du vedkommende vil svare?

Overskriften giver dig næsten svaret.

Der vil helt sikkert ikke være et øje tørt, hvis der lægger en firkantet pakke under juletræet den 24. December. Et par basketsko er det vigtigste udstyr en basketballspiller kan ønske sig.

Det er ikke lige gyldigt, hvilke basketball sko du køber. Der findes en rigtig god guide til at købe de rigtige basketball sko, så følger du nogle af de råd, så kan det ikke gå helt galt.

Du får sikkert også et par idéer fra gavemodtageren om, hvilke sko vedkommende ønsker sig i gave. Er det et par basketball sko fra Adidas, Nike eller et helt tredje mærke? Hvilken størrelse sko bruger vedkommende?

Alle disse oplysninger er meget rare at have, når du skal basketskoene online eller i sportsbutikken. Har du oplysningerne, så er det ikke svært at finde den rigtige julegave – et par basketsko.

Hov. Vi har glemt en ting.

De største stjerner indenfor basketball som Lebron James, Stephen Curry, Kyrie Irving, Derrick Rose m.fl. har deres egne signatursko indenfor Nike, Adidas og Under Armour.

Derfor er det også en god idé at forhøre dig om, hvilken NBA basketballstjerne ham eller hende, du skal give julegaven til, er fan af.

Nogle af stjernerne fra NBA kommer med en ny signatursko hvert år i mange forskellige farvekombinationer. Eksempelvis har Nike lanceret tre Kyrie Irving basketsko indenfor de seneste par år.

Skal du vælge Kyrie 2 eller 3, det er en smagssag men også et spørgsmål om pris. Du kan helt sikkert spare penge ved at købe sidste års model.

I stedet for at remse en masse forskellige basketball sko modeller op, så tag et kig hos Nike, Adidas eller Under Armour og se om du kan finde et par basketball sko i julegave.

#2 – Udskift basketball bolden med en ny

Hvis du spiller med din basketball bold regelmæssigt, så vil bolden blive slidt med tiden.

Derfor er en ny basketball bold en rigtig god julegaveidé til en basketballspiller eller fan.

Det kan være lidt vanskeligt at købe den rigtige basketball bold, da der findes forskellige mærker indenfor basketball bolde f.eks. Spalding, Wilson og Molten blot for at nævne et par stykker.

Derudover er der boldtypen at tage hensyn til. Skal det være en indendørs eller udendørs basketball bold?

Sidst men ikke mindst er der størrelsen på bolden, som hænger nøje sammen med gavemodtagerens alder.

En tommelfingerregel hvad angår størrelsen på basketball bolden er:

  • 5-8 år (størrelse 4)
  • 9-11 år (størrelse 5)
  • 12-14 år (størrelse 6)
  • 15+ år (størrelse 7)

Vi har skrevet en god guide om basketball bolde, som kan være nyttig for dig at skimme igennem, så du får købt den rigtige bold.

Vi vil anbefale, at du køber en bold af mærket Spalding, som du kan bruge både indendørs og udendørs. Det kunne f.eks. være en Spalding TF250 Indoor/Outdoor Basketball. Går du efter den ægte vare, den bold som de spiller med i NBA ligaen, så skal du købe denne bold Spalding NBA Official Game Ball.

Køb julegaven hos Sportmaster.dk, hvis du vil give basketballspilleren en basketball bold i julegave.

#3 – Basketballstrømper dine fødder vil elske

Strømper! Så tænker du straks. Det er da verdens mest kedeligste julegave og straks bringer det tankerne hen på din moster Odas hjemmestrikkede uldsokker.

Men ved du hvad.

Basketballstrømper er slet ikke så kedelige. De er faktisk nødvendige for basketballspillerens komfort, når vedkommende spiller kamp og træner. Det er vigtigt, at du har et par basketballstrømper på, som sidder godt på fødderne og som kan transportere sveden væk.

Nike laver rigtige gode basketballsokker, så et par Nike Elite strømper vil være en rigtig god gaveidé som et supplement til f.eks. et par basketball sko.

Tag et kig på Nike’s hjemmeside og find de helt rigtige basketballstrømper.

#4 – NBA basketball trøjer

Enhver basketballspiller har med garanti et NBA hold, som de holder med og hepper på.

Iført en NBA klubtrøje fra yndlingsholdet får du næsten følelsen af at være den 6. mand på banen, når du sidder foran tv-skærmen og ser NBA.

Derfor skal du købe en NBA jersey i julegave.

Efter Nike har taget over fra Adidas og er blevet trøjesponsor, så er det blevet nemmere, at få fat i en Boston Celtics trøje eller Golden State Warriors trøje.

Du kan på Nikes hjemmeside få trøjer fra stort set alle NBA holdene i både Western og Eastern conference.

Så hvis du får pakket en Boston Celtics trøje ind med f.eks. Kyrie Irvings navn på, så er der en basketballspiller der bliver glad efter dansen om juletræet.

Så er spilleren i hvert fald godt klædt på og klar til basketballtræning efter juleferien.

Husk at spørge ind til gavemodtagerens favorithold og yndlingsspiller, så du ikke får købt en San Antonio Spurs trøje, hvis vedkommende er Chicago Bulls fan.

Køb julegaven hos Nike, hvis du vil give basketballspilleren en NBA trøje i julegave.

#5 – Basketball oplevelser

Der findes forskellige basketball oplevelser, som du kan give i julegave.

En af de oplevelser som Johan, min egen søn, har haft stor glæde af, er at komme på en basketball camp i f.eks. efterårsferien, sommerferien eller juleferien imens far og mor er på arbejde.

Som barn får du mulighed for at få ekstra træning af nogle af de bedste trænere herhjemme. Du får samtidig et godt kammeratskab på tværs af klubberne, så næste gang du skal spille kamp, så møder du f.eks. Magnus fra Birkerød, som også var med på basketball camp.

Så en billet til en basketball camp er en rigtig god idé. Se denne oversigt over basketball camps.

Hvad enten du er barn, voksen, spiller basketball selv eller bare er en stor fan af basketball, så er et par billetter til en basketball kamp herhjemme også en god julegaveidé.

Her kan du klikke dig ind på klubbernes hjemmeside og finde ud af, hvordan du køber en billet til en basketballkamp.

#6 – Følg NBA kampene fra sofaen

Vælger du, at give et NBA League Pass abonnement i julegave til en basketballspiller, så er der risiko for, at du ikke får vedkommende at se i lang tid.

Du kan vælge forskellige pakker. Den billigste koster 74,99 kr. om måneden og her får du mulighed for at se i alt 8 valgfrie kampe på en måned. Den dyreste pakke koster 189,99 kr. om måneden, og der kan du se alt det basketball du vil på en hel måned.

Det fedeste ved den fulde NBA League Pass pakke er, at du kan streame kampene når som helst, hvilket er en fordel herhjemme, da de fleste kampe sendes live om natten.

Du behøver ikke en kabel tv udbyder, du kan nemt streame en NBA kamp fra din Xbox, Playstation, Chromecast eller Apple TV m.fl.

Læs mere om, hvordan du kommer til at se NBA TV hjemme fra sofaen.

Savner du en julegaveidé på listen?

Dette er vores bud på 6 gode julegaveidéer til basketballspillere. Det handler om smag og behag, når en top-6 liste skal udarbejdes, men vi håber, at du kan finde inspiration til at købe den rigtige julegave til en basketballspiller, som du kender.

Det er ikke sikkert, at du er enig, så lad os høre hvad du synes om listen.

Skriv en kommentar til os og giv din mening til kende, så svarer vi dig hurtigt tilbage.

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*