Basketball tøj

En af de gode ting ved at spille basketball er, at du ikke behøver at investere i særlig meget udstyr, for at komme i gang med at spille i idrætshallen eller skolegården. Du har reelt set kun behov for fire ting: En basketball bold, t-shirt, et par shorts, et par sokker og et par basketball sko, og så kan du komme i gang med at dyrke en af de mest populære sportsgrene i verden.
Det er dog ikke lige gyldigt, hvilken slags basketball tøj du køber, hvis du vil opnå den bedste komfort og optimere din ydeevne på banen. En basketball t-shirt skal f.eks. være så let som mulig og svedtransporterende, så du undgår, at den føles tung og ubehagelig at have på. Det samme gælder i princippet dine basketball shorts. De skal samtidig ikke sidde for stramt om livet eller gå ned over knæene, så de generer dig, når du løbet rundt på basketball banen.

Altombasketball.dk guider dig igennem junglen af basketball tøj fra Adidas, Under Armour, Nike med flere, så du er godt rustet til at vælge dit nye basket tøj, hvad enten det bliver et original NBA basketball sæt eller selv sammensætter fra en af ovenstående firmaers webshop.

Vi håber, at du finder inspiration i vores tips og guides, så du kan finde noget basketball tøj, som matcher din stil.

  • NBA basketball trøjer jerseys

    NBA trøjer 2015/16: Stephen Curry har NBA’s mest populære jersey

    Af den 10. februar 2016

    NBA har netop offentliggjort den seneste liste over de 15 mest populære NBA spilleres trøjer baseret på salgstal fra oktober til december 2015. Stephen Curry ligger nr. 1, men hvem kommer på de næste pladser. Læs hvilke spillere der sælger flest NBA trøjer her.

    0