Basketball sko

Det kan godt være en jungle at finde rundt i, når du skal vælge nye basketball sko, da de findes i mange forskellige størrelser, faconer, farver og priser. Skal du f.eks. vælge basket sko af mærket Nike, Adidas eller Reebok? På altombasketball.dk guider vi dig igennem junglen og giver dig tips og råd omkring valg af basketball sko, så du er godt rustet til at vælge mellem LeBron James, Kobe Bryant eller Michael Jordan basketball sko.

Når du sætter jagten ind på et par nye basketball sko, så er det allervigtigste, at du får valgt et par sko, som matcher din fod, giver dig støtte og bevægelighed under træning eller kamp. Din spillestil og plads på holdet har også indflydelse på valg af basketstøvler. Spiller du f.eks. center på banen, så har du en tendens til at hoppe højt. Her vil du have behov for en basket sko, som har en god absorbering, der kan tage nogle af stødene ved landing.

Vi håber, at du finder inspiration i vores tips og guides, så du kan vælge de helt rigtige basketball sko.

 • Basketsko anmeldelse Kyrie 3

  Basketsko: Nike Kyrie 3 anmeldelse

  Af den 11. april 2017

  Er Nike Kyrie 3 virkelig så gode i forhold til Kyrie 2? Find ud af det ved at læse Kyrie 3 basketsko anmeldelsen.

  1
 • Under Armour basketsko

  5 cool Under Armour basketsko til mænd

  Af den 28. januar 2017

  Er du træt af dine Nike Kobe basketsko, så bør du overveje at købe et par sko fra Under Armour. Se vores 5 favoritter af Under Armour basketball sko til mænd.

  2
 • Sælg brugte basketsko

  Tjen penge! Sælg brugte basketsko

  Af den 19. oktober 2016

  Tjen penge på de gamle basketsko og få råd til nye basketstøvler. Læs vores tips til, hvordan du får succes med at sætte de brugte basketsko til salg.

  1
 • Nike basketball sko

  Top 5 populære Nike basketball sko til mænd

  Af den 4. oktober 2016

  Basketsæsonen er skudt i gang herhjemme og det emmer igen af liv i de danske sportshaller rundt omkring i landet. Derfor har vi lavet en top 5 liste med Nike basketball sko til mænd, hvis du skulle blive fristet til at købe nye basketsko. Få overblikket her!

  0
 • Personlig basketsko samling

  Hvilke var dine første basketsko?

  Af den 8. januar 2016

  Kan du huske dine første basketsko? Altombasketball.dk’s Johan Ruus fortæller om hans først basketball sko, og hvilke sko han har haft siden. Læs artiklen og fortæl os din historie.

  0
 • Basketball sko spottet

  Fede Basketsko Spottet til Egedal Basket Klubs GP Turnering

  Af den 12. december 2015

  Se de fede basketsko fra weekendens turnering, når vi zoomer ind på Egedal Basket Klubs U14 grand prix turnering. Mon dine basketsko er spottet?

  1
 • under-armour-curry-2-sko

  Ny basketballsko: Under Armour Curry 2 kommer snart på gaden

  Af den 17. september 2015

  NBA stjernen Stephen Curry fra Golden State Warriors er en af vore favoritter. Nu er han klar med efterfølgeren til hans succesfulde signatur basketball sko Curry One. Læs her hvornår du kan købe Under Armour Curry 2 i butikkerne.

  3
 • Guide til basketball sko

  Nye basketsko: Guide til at vælge de rigtige basketball sko

  Af den 3. maj 2015

  På altombasketball.dk har vi lavet en guide til dig, hvori du får gode råd til at vælge de helt rigtige basketball sko. Du får i alt 12 tips til, hvordan du finder dine nye basketball sko. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilke sko du vælger. Der skal overvejes skostørrelse,…

  1
 • Hej Verden!

  Af den 10. april 2015

  Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Du kan rette eller slette det, og derefter er det bare om at begynde at blogge!

  0