Nyhed: Adidas Harden Vol. 1 Cactus basketsko

Nyhed: Adidas Harden Vol. 1 Cactus basketsko

Her er den nye Adidas Harden Vol. 1 Cactus basketsko

Houston Rockets røg som bekendt ud af dette års NBA playoff i semifinalen til San Antonio Spurs. Til trods for det klare nederlag i kamp 6, så kan James Harden se tilbage på en sæson med personlige triumfer. Adidas følger nu op på James Hardens flotte sæson og lancerer den helt nye Adidas Harden Vol. 1 Cactus basketsko.

Undrer det også dig, hvorfor Adidas kalder skoen for ’Cactus’?

’Cactus’ refererer til Hardens NCAA dage på Arizona State University. Her blev hans karriere for alvor kickstartet.  Nu er han som bekendt i Houston Rockets, hvor en af sæsonens store bedrifter var nytårsaftensdag i mod New York Knicks, hvor han scorede 53 point og lavede 17 assists og 16 rebounds.

Lad os tage et hurtigt kig på ’Cactus’ udgaven af basketball skoen Harden Vol. 1.

Basketball sko i ørken stil og Boost

Skosnuden på Adidas Harden Vol. 1 Cactus er lysegrøn (måske mintgrøn) med reference til en kaktus farve. I kontrast til den grønne farve er mesh overdelen i sort kun brudt af Adidas trestribede logo bagest på skoen i orange farver, lavet i mesh. Indersiden af skoen er prydet af kaktusser i mange forskellige farver.

Overdelen af skoen er som nævnt tidligere fremstillet i mesh, hvilket giver dine fødder optimale forhold for at ånde.

Sålen har indbygget Boost, hvilket giver dig optimal stødabsorbering ved løb og spring. Under sålen finder du det geometriske mønster fibonacci og et orange Adidas logo.

Det kan diskuteres, om ikke skoene bedre matcher San Antonio Spurs spilledragt fremfor Houston Rockets. Måske bare en smagssag?

Køber du et par Adidas Harden Vol. 1 basketsko, så får du en lav basketball sko med boost og god skridstyrke.

Adidas Harden Vol. 1 Cactus release dato

Du kan allerede nu købe Adidas Harden Vol. 1 Cactus udgaven hos udvalgte forhandlere eller på Adidas hjemmeside. Prisen vil være kr. 1.299.

Adidas Harden Vol. 1 Cactus

Farve: Sort/Grøn/Orange

Stil kode: BW1573

Release dato: 8. juli 2017

Pris: DKK 1.205.

Køb skoen hos Sportamore

Hvad synes du om James Hardens seneste signatursko? Overvejer du at købe denne basketball sko?

Skriv din mening i en kommentar til os.

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*