5 cool Under Armour basketsko til mænd

5 cool Under Armour basketsko til mænd

Det er ikke nemt, at vælge de rigtige basketball sko og slet ikke med de mange forskellige mærker, modeller og farver der findes på markedet. Et lidt ubeskrevet blad i Danmark indenfor basketballudstyr er Under Armour.

Kender du Under Armour?

De fleste vil nok sige nej eller sige ja, det er dem der laver sportstøj som kan holde dig varm f.eks. kompressionstights. Rent faktisk laver Under Armour basketsko af top kvalitet, så de gamle hæderkronede mærker som Adidas og Nike må ryste i bukserne, når de ser hvordan Golden State Warriors Stephen Curry har bragt Under Armour på landkortet for sko.

Betyder det, at du skal fare ned i butikken med basketudstyr og købe et par Under Armour basketsko?

Nej, det skal du ikke, men du skal tage Under Armour med i overvejelserne næste gang, når du skal købe spritnye basketsko.

Vi har gjort det nemt for dig og udvalgt 5 Under Armour basketsko til mænd, som giver komfort på basketballbanen.

#1 – Under Armour Curry 3 basketball sko

Under Armour Curry 3 basketsko

Under Armour Curry 3 basketsko

Du kan diskutere, om der er de store forbedringer i Currys tredje signatursko. Det er mere af samme skuffe, men med blødere stødabsorbering og forbedret skridsikkerhed med den sildebensmønstrede sål. Curry 3 er en fremragende basketsko, som passer til dig med fart i skoene og spiller guard.

Curry 3 minder en del af Nike Kobe linjen. Når du køber en Nike Kobe basketsko, så ved du, hvad du får, det gør du også med Under Armour Curry 3. Hvis du er fan af Curry 1 og 2, så vil du også blive forelsket i Under Armours Curry 3.

Under Armour Curry 3 fås i mange forskellige farver. Køb skoene her:

Under Armour

#2 Under Armour Curry 2.5 basketball sko

Under Armour Curry 2.5 basketsko

Under Armour Curry 2.5 basketsko

Det kan virke besynderligt, at Under Armour har valgt at producere en 2.5 udgave af Stephen Currys signatursko, når Curry 3 kunne købes så kort tid efter 2.5 udgaven. For skoene kommer helt sikkert til at konkurrere med hinanden.

Ikke desto mindre er Under Armour Curry 2.5 en forbedring i forhold til Curry 2. Du får godt nok samme skridsikkerhed – igen det sildeformede Heringbone mønster og Charged stødabsorbering. Det nye er den vævede overdel blandet med et plastisk materiale som giver fantastisk støtte. Noget som manglede i Curry 2, som kan føles en smule løstsiddende på foden.

Under Armour Curry 2.5 kan købes i Under Armours webshop.

Under Armour

#3 Under Armour Clutchfit® Drive 3 basketball sko

Under Armour Clutchfit Drive 3 basketsko

Under Armour Clutchfit Drive 3 basketsko

Clutchfit Drive linjen var med til at kickstarte Under Armour basketball. Det er siden hen gået stille og rolig frem for firmaet Under Armour. Ikke mindst har Stephen Curry og Golde State Warriors succes været medvirkende til succesen.

Hvad kan Under Armour Clutchfit Drive 3?

Det er først og fremmest tredje udgave af Clutchfit Drive. Heldigvis har Under Armour lyttet til deres kunder og den kritik, som var af Clutchfit Drive 2, som blev betegnet som en stiv og klodset basketball sko. Hvis du er på udkig efter en sko med god skridsikkerhed, behagelig stødabsorbering og en fornemmelse af hurtighed, så er Clutchfit Drive 3 noget for dig.

Køb Under Armour Clutchfit Drive 3 her:

Under Armour

Sportamore.dk

#4 Under Armour Torch Fade basketsko

Under Armour Torch Fade basketsko

Under Armour Torch Fade basketsko

En forholdsvis ukendt Under Armour basketsko til mænd, som vi ikke har kunnet finde så meget information om på Internettet.  Den grå version af skoen fangede dog vores opmærksomhed (skoen kan også fås i sort).

Du får optimal støtte og ikke mindst åndbarhed i mesh overdelen, som i øvrigt er kombineret med en læderoverdel langs siden. Som forward kan du roligt gå på banen med et par Under Armour Torch Fade. Du får Charged stødabsorbering med en midtersål og skridsikkerhed.

Køb Under Armour Clutfit Drive 3 her:

Under Armour

Sportamore.dk

#5 Under Armour Jet Mid basketball sko

Under Armour Jet Mid basketball sko

Under Armour Jet Mid basketball sko

Under Armour Jet Mid er et par billige basketball sko sammenlignet med Curry 3. Med en vejledende pris på 800 kr., så får du en billig basketsko med Under Armours sædvanlige kvalitet.

Der er selvfølgelig forskel på de dyre basketball sko, men Under Armour er ikke gået på kompromis med skridsikkerhed og stødabsorbering på trods af en EVA sål og ikke en Charged sål (bliver vist nødt til snart at lave et blogindlæg om basketball sko termer og teknik).

Køb Under Armour Jet Mid her:

Under Armour

Sportamore.dk

Gode råd ved køb af Under Armour basketsko

Det er vigtigt, når du køber nye Under Armour basketsko, at du vælger et par sko, som du føler dig tilpas i og ikke giver dig skader. Vi giver dig her et par tips til, hvordan du køber de bedste basketball sko til dig selv.

  • Pris: Hvor mange penge har du råd til at købe basketsko for. Kig efter basketsko på tilbud. Sidste sæsons model bliver ofte sat ned i pris, når en ny model kommer på markedet.

 

  • Ankelsupport: Kig efter en basketsko som tilbyder ankelstøtte og bevægelighed. Du skal derfor kigge på, om der er tale om en høj, midt eller lav basketsko. En høj basketsko som Nike Hyperdunk er ikke nødvendigvis god, hvis du skal kunne løbe hurtigt på banen.

 

  • Skridstyrke: Det er vigtigt, at du står fast på banen og ikke skøjter rundt som på en isbane. Kig derfor efter ydersålens kvalitet og mønster. Lidt mønster er lig med lav skridsikkerhed.

Hvis du har brug for flere råd til at vælge basketball sko, så vil vi anbefale, at du læser guiden om at vælge de rigtige basketball sko.

Hvilken Under Armour basketsko er din favorit?

Vi har samlet 5 fede basketsko fra Under Armour, hvor af vores favorit er Curry 3. Det er ikke sikkert, at du er enig i den betragtning, så fortæl os, hvad du synes om top 5 listen ved at skrive en kommentar i nedenstående kommentarfelt.

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*