5 bedste Adidas basketball sko lige nu

5 bedste Adidas basketball sko lige nu

5 Adidas basketball sko til dig

Søger du efter de bedste Adidas basketball sko? Skal du have nye basketball sko? Så er du kommet til den rigtige basketball blog.

Vi har samlet en liste med vores bud på 5 rigtig gode Adidas basketsko, som du lige nu kan købe online i forskellige butikker, der sælger sko til basketballspillere.

Vi ved, at det tager tid at finde de helt rigtige basket sko, derfor har vi gjort arbejdet for dig og forhåbentlig sparet dig noget tid.

Lad os se.

Her er listen med vores bud på de allerbedste Adidas basketball sko med boost og til omkring 1.000 kr.

#1 – Adidas Harden Vol. 1 basketsko

Adidas Harden Vol 1 basketballsko

Adidas Harden Vol 1. er James Hardens nyeste signatursko. (Foto: Keith Allison på Flickr).

Disse basketball sko er lavet i samarbejde med James Harden, der til daglig slår sine folder i Houston Rockets.

Den udgave vi præsenterer her er Adidas Harden Vol. 1 ’Cactus’ udgaven, som er en hyldest til en ung James Harden uden skæg og hans fortid på Arizona State University.

Denne low-top basketball sko har Boost, hvilket kommer dig til gavn, når du går mod kurven. Overdelen på skoen er lavet af en blanding af mesh og læder i spidsen af skoen.

En perfekt sko til dig der spiller guard.

Du kan købe Adidas Harden Vol. 1 her: Sneakersnstuff | Sportamore

#2 – Adidas Crazy Explosive 2017 Primeknit basketsko

Adidas Crazy Explosive 2017 Primeknit basketsko

3 versioner af Adidas Crazy Explosive 2017 Primeknit basketsko

Adidas præsenterede tidligere på sommeren en ny udgave i kollektionen ’Crazy Explosive’ under stor festivitas i Barcelona.

Den nyeste model Adidas Crazy Explosive 2017 Primeknit har en letvægts overdel i primeknit, som yder dig den størst mulige bevægelsesfrihed og støtte. Prikken over i’et er det moderne sok-lignende udtryk, som slutter tæt omkring din ankel.

Boost er naturligvis en del af skoen, så du vil uden tvivl blæse forbi modstanderne med et par nye Adidas Crazy Explosive basketball sko.

Et sikkert valg til den rappe og uforudsigelige basketballspiller.

Du kan købe Adidas Crazy Explosive 2017 Primeknit her: Sportmaster | Sneakersnstuff | Sportamore

#3 – Adidas D Rose 7 Low basketsko

Adidas D Rose 7 Low basketball sko

Derrick Roses basketballsko Adidas D Rose 7 Low. (Foto: Keith Allison på Flickr)

Det er næsten ikke til at tro, at Derrick Rose har 6 signatur sko på samvittigheden, hvis du ser tilbage på hans karriere. Det meste af tiden har han været skadet, men han sluttede stærkt af i den forgangne sæson, hvor han for New York Knicks lavede 18 point og 4 assists pr. kamp i sine Adidas D Rose 7 basketballsko.

I sæsonen 2017/18 har Derrick Rose skrevet en 1-årig kontrakt med NBA finalisterne Cleveland Cavaliers, hvor han skal hjælpe Lebron James og co. til at genvinde NBA titlen.

Det bliver sandsynligvis i de lave basketballsko Adidas D Rose 7, som har en letvægtsoverdel i mesh og boost i sålen. Den formstøbte kant på skoen giver god støtte bagtil, så du minimerer risikoen for skader.

Det er en super god basketballsko til den agressive point guard.

Køb dine Adidas D Rose 7 Low basketsko i dag hos: Sneakersnstuff | Sportmaster

#4 – Adidas Crazy Explosive Low basketsko

Adidas Crazy Explosive Low basketballsko

En rød version af basketballskoen Adidas Crazy Explosive Low. (Foto: Keith Allison på Flickr)

Ifølge websitet nbashoesdb.com er Adidas Crazy Explosive en af de mindre populære basketballsko i NBA. Der er 5 spillere i NBA ligaen, som spiller eller har spillet med denne sko. Det er blandt andet Toronto Raptors spilleren Kyle Lowry og Brandon Ingram fra Los Angeles Lakers.

At der er få spillere med Adidas Crazy Explosive på fødderne gør ikke nødvendigvis skoen ringe.

Lad os se lidt nærmere på Adidas Crazy Explosive Low.

Med den ultralette primeknit overdel vil du få fornemmelsen af, at svæve hen over banen samtidig med skoen smyger sig om foden. Skoen kommer med Adidas Boost og skridsikker ydersål, så du sikkert kan lave hurtige vendinger og accelerationer op ad banen.

Køb din lave basketballsko Adidas Crazy Explosive Low ved: Sneakersnstuff | Sportmaster

#5 – Adidas Dame 3 basketsko

Adidas Dame 3 basketsko

Damian Lillards basketsko Adidas Dame 3.

Her er efterfølgeren til D Lillard 2.0 og Dame 3 skuffer ikke. Dette er Damian Lillards tredje basketball sko med hans logo på og det er er en allround sko, som matcher de fleste basketballspillere.

Damian Lillard er kendt for hans rolige ydre men tag ikke fejl, for ind imellem er der kontant afregning på banen. Det skinner igennem med Dame 3, som har en behagelig og åndbar mesh overdel. I sålen gemmer der sig den velkendte Boost teknologi, som sikre dig optimal fart og komfort ved landing, når du går mod kurven.

Køb din Adidas Dame 3 basketsko hos: Adidas

Valg af basketballsko er svært

Et par rigtige gode basketballsko fra Adidas kan gøre stor forskel på banen. Det er derfor ikke lige gyldigt, hvilke par sko du køber.

Hvis du er i tvivl om noget, så har vi skrevet en ultimativ guide til valg af basketballsko.

I den guide får du mange gode tips og råd med på vejen om f.eks. størrelse, stødabsorbering, typer af basketball sko m.m. Læs guiden – der er mange gode råd.

Lad os lige se på, hvorfor det er vigtigt at spille i et par basketball sko.

Basketball sko er vigtige

Det er vigtigt at købe sportssko, som er lavet til den sportsgren, du dyrker. Det nytter ikke noget at møde op til basketballtræning i et par badminton sko eller indendørs fodboldsko, da de ikke yder samme støtte og skridsikkerhed som et par basketball sko.

Til basketball skal du have et par gode basketball sko, fordi de giver dig nogle fordele:

1.      Bedre fodarbejde

Basketball er en hurtig sportsgren, hvor det gælder om at være rap på fødderne. De helt rigtige basketball sko vil gøre det nemmere at bevæge dig rundt på banen, drible og dunker. Det er derfor vigtigt, at du har et par basketball sko, som er fleksible og du får fornemmelsen af en sko, der smyger sig om foden på dig.

2.       Stå bedre fast

Når du vender en basketball sko om, så kommer ydersålens mønster til syne. Mønstret på sålen er med til, at du kan stå fast på banen og du ikke får fornemmelsen af at stå på skøjter. De dyre basketball sko fra Adidas, Nike og Under Armour har skridsikkerhed som en topprioritet, så du nemt kan foretage hurtige retningsskift på banen.

3.      De bedste sko minimerer risikoen for alvorlige skader

Nogle af de skader der opstår i basketball er typisk ankelskader og knæskader. Det sker næsten altid i forbindelse med hop og landing. Når du lander vil trykket først sprede sig til dine fødder, ankler og så videre til knæene og tilbage igen. Derfor er det vigtigt, at de basketbsko du vælger er udstyret med en god portion støddæmpning. Adidas svar på dette er Boost.

Som du kan se, så er der klare fordele ved at købe de rigtige basketball sko, så du undgår skader og får den optimale støtte til dine fødder.

Lad os se lidt nærmere på forskellen mellem Adidas og Nike basketsko.

Hvad er forskellen på Adidas og Nike basketsko?

Den umiddelbare forskel er til at få øje på. Nike sko har et Swoosh logo kontra tre striber på Adidas sko.

Hvis vi ser nærmere på den sko teknologi, som basketball skoene er bygget op omkring, så er der forskel. Både Adidas og Nike har forskellige teknologier, men et par eksempler er:

  • Boost vs. Zoom Air
  • Primeknit vs. Flyknit

Adidas Boost er modsvaret til Nike Zoom Air. Det er Adidas mest innovative dæmpningssystem til dato, som skal tage imod stødende, når du dunker og dribler med basketball bolden. Boost er behagelig og modtagelig ligesom Nike Zoom Air. Forskellene er ikke store.

Hvad angår overdelen på Adidas og Nike basketball sko, så er den ofte lavet af et strikket materiale, som skal sikre åndbarhed og pasform. De to materialer kaldes Adidas Primeknit og Nike Flyknit. De to teknologier minder utrolig meget om hinanden og det er vanskeligt at sige, hvem der vinder kampen mellem de to mastodonter.

Hvilken basketball sko du skal vælge, det afhænger bl.a. af ovenstående, men i høj grad også om pasform og komfort.

Hvordan passer Adidas basketball sko?

Et af de spørgsmål som vi har fået tilsendt fra en af vores læsere er, hvordan passer Adidas basketball sko i størrelsen? Det er svært at svare på, for det er individuelt fra person til person.

Det vi kan sige er, at du først og fremmest skal kende din egen skostørrelse, bredde og længde på begge fødder, når du skal købe basketball sko på Internettet. Den rigtige størrelse er altafgørende for pasform og komfort.

Adidas basketball sko har, set fra vores synspunkt, en standard bredde, men kan godt føles lidt kortere i længden end f.eks. Nike sko. Bruger du derfor størrelse 9 UK (44), så vil vi anbefale, at du vælger størrelse 9,5 UK i Adidas basketball sko.

Savner du et par Adidas basketball sko på listen?

Dette er vores bud på 5 gode Adidas basketball sko. Det handler om smag og behag, når en top-5 liste skal udarbejdes, men vi håber, at det har hjulpet dig på vej til at vælge de rigtige basketball sko næste gang.

Det er ikke sikkert, at du er enig, så lad os høre hvad du synes om listen.

Skriv en kommentar til os og giv din mening til kende, så svarer vi dig hurtigt tilbage.

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*