33 julegaveønsker til basketballspillere 2015

33 julegaveønsker til basketballspillere 2015

Hvad skal du ønske dig i julegave? Få inspiration til ønskelisten her!

Julen 2015 nærmer sig og mon ikke, at du har drømt om en masse lækre basketball ting, som du godt kunne tænke dig i julegave. Men har du husket, at notere ned hvilken basketball t-shirt eller basketsko du ønsker dig? Fortvivl ikke da du her får 33 bud på julegaveønsker til basketballspillere. På listen finder du helt sikkert en ting, som vil være cool for dig at finde under træet juleaften.

 

Nye basketsko

basketball-sko-julegave

Er dine basketsko ved at være slidte, så er det bare med at ønske dig et par nye flotte basketball sko i julegave. Det er dog også en svær gave at give, da gavegiveren f.eks. skal kende din skostørrelse, yndlingsfarve og hvilken basketballspiller der er dit største idol.

Et godt råd til dig er, at notere så mange af disse informationer ned på ønskesedlen. Er du i tvivl om skostørrelse og om det skal være low top eller high top basketsko, så kan du få hjælp i vores guide om basketball sko.

Et par nye cool basketball støvler er et sikkert hit og kan forhindre skader, give selvtillid på banen og en ny stil. Her er fem gode bud på dine nye basketsko:

 1. Under Armour Curry 2 – $129,99 (skoen koster ca. kr. 907,33 på underarmour.dk)
 2. Nike Kobe X – kr. 1.149,00 (set på sportsmate.dk)
 3. Nike LeBron 12 – kr. 1.049,00 (set på hoopz.dk)
 4. Nike Kobe 10 Elite $224,99 (skoen koster ca. kr. 1.570,43 på footlocker.com)
 5. Adidas D Rose 6 Boost – kr. 1.295,00 (set på Zalando.dk)

 

NBA basket trøje

nba-basket-trøjer-julegaver

Ligger der en blød pakke under juletræet i år, så skal du ikke fortvivle, det behøver ikke at være en hjemmestrikket sweater fra tante Oda. Et populært gaveønske fra basketball fans og spillere er en sej NBA basket trøje, så hvorfor ikke skrive dette på ønskesedlen.

En god idé er, at du noterer ned, hvilket hold du holder med i NBA, så du ikke får en Cleveland Cavalliers trøje, hvis du ønsker dig en NBA trøje fra sidste års vindere Golden State Warriors. Har du en yndlingsspiller fra et af NBA holdene, så noter også hans navn ned på ønskesedlen, så tante Oda ikke køber den forkerte bluse.

Husk at basketball trøjer fra NBA kommer i tre kvaliteter: Authentic, swingman og replica.

Authentic NBA trøjer er dyre, men er også en tro kopi af de trøjer, som de spiller med i NBA. Trøjerne er rig på detaljer og syninger. NBA authentic trøjer er dyre og koster mellem kr. 1.300-2.000. Trøjerne kan ikke købes i danske webshops, så de skal bestilles f.eks. på NBA.coms webshop.

Swingman NBA trøjer er populære, fordi de er billigere og næsten identisk med authentic modellen. Der er dog forskel i materialer, kvalitet og tryk. Trøjerne koster mellem kr. 350-700

Den absolut billigste løsning er NBA replika trøjer, som har færre detaljer og ikke mindst er navn og logo påtrykt og ikke syet. De koster mellem kr. 250-500.

Hvilken NBA basketball trøje skal du ønske dig? Her kommer fem forslag på NBA spillere, som er populære for tiden:

 1. Lebron James nr. 23 fra Cleveland Cavaliers.
 2. Kevin Durant nr. 35 fra Oklahoma City Thunder
 3. James Harden nr.13 fra Houston Rockets
 4. Anthony Davis nr. 23 fra New Orleans Pelicans
 5. Stephen Curry nr. 30 fra Golden State Warriors

Hvis du ikke er vild med nogen af ovenstående NBA spillere, så kan du se finde inspiration online på NBA butikkens hjemmeside, hvor du også kan bestille NBA trøjer.

Basketball taske eller rygsæk

basketball-rygsække-tasker-julegaver

Har du overvejet, at ønske dig en basketball taske eller rygsæk til jul? På vej til og fra basketball træning har du behov for en god taske, så du kan holde styr på dit basketball udstyr.

Tasken skal kunne holde til lidt af hvert, men det vigtigste er, at der er plads til basketsko, træningstøj, basketbold, drikkedunk og håndklæde.

Der findes forskellige typer af tasker på markedet f.eks. en duffel taske også kaldet en sportstaske eller pølsetaske og så en decideret rygsæk. På nogle rygsække kan klikke et net uden på tasken, hvor du kan have plads til basketball bolden. Det er rigtig smart!

Her er 5 praktiske basketball tasker og rygsække, som alle er et godt bud på din næste julegave.

 1. Nike Hoops Elite Max Air Team Backpack – Kr. 499,00
 2. Under Armour SC30 Backpack – $79,99 (ca. kr. 558,33)
 3. Spalding Basketball Backpack – Kr. 299,00
 4. Spalding Sports Bag – Kr. 325,00
 5. Adidas D Rose Backpack – $69,99 (ca. kr. 471,08)

Basketball strømper

basketball-strømper

Du er måske ikke klar over det, men de rigtige basketball strømper er mindst ligeså vigtige som dine sko, når du dyrker sport.

De forkerte strømper kan have indflydelse på din præstation på basketballbanen, da fokus kommer til at handle om strømperne og ikke dit spil på banen. Et par forkerte strømper giver dig også meget let vabler og sure tæer, derfor skal du ønske dig et par nye basketball strømper i julegave.

Hvorfor ikke sætte et par af disse basketball sokker på ønskesedlen fra enten Nike, Adidas eller Jordan?

 1. Adidas Traxion Menace Crew – $12,99 (ca. kr. 90,67)
 2. Jordan Retro 8 – $15,99 (ca. kr. 111,61)
 3. Nike Elite Basketball Crew – $13,99 (ca. kr. 97,65)
 4. Nike Lebron Hyperelite King’s Crown Crew – $24,99 (ca. kr. 174,65)
 5. Nike KD Hyperelite Basketball Crew – $19,99 (ca. kr. 139,53)

Ny basketball bold

basketball-bolde-julegaver

Har du en basketball bold som er ved at være slidt, så er det ikke nogen tosset idé at skrive en ny bold på ønskelisten. Der er mange hensyn at tage, når den rigtige basketball bold skal vælges. Du skal bl.a. tjekke, hvilken boldstørrelse der er mest optimal for dig samt materialevalg.

Det er heller ikke uvæsentligt, om du skriver en basketball bold af læder øverst på listen, hvis du tænker på, at spille med bolden udendørs på en multibane med asfalt. Med hensyn til valg af bold kan du læse mere i guiden basketball valg.

Kan du lide teknologi, så skal du måske heller ikke vælge en traditionel basketball bold. Det sidste nye indenfor basketball bolde er Wilson X Connected, der er en “intelligent” bold.

Bolden har indbygget sensor, som holder regnskab med din skudstatistik, når denne er forbundet til appen Wilson X via Bluetooth på din smartphone telefon.

Du kan altså måle din skudstatistik og se, hvordan du klarer dig fra forskellige områder på basketballbanen. Et sikkert hit for dig, som elsker basketball og er vild med gadgets.

Her får du 5 bud på en rund julegave.

 1. Wilson X Connected – $199,99 (bolden koster ca. kr. 1.395,93 hos wilson.com)
 2. Spalding NBA Official Game Basketball – kr. 1.800 (set hos sportmaster.dk)
 3. Wilson Evolution Black Edition Game Ball – $59,99 (bolden koster ca. kr. 418,73 hos wilson.com)
 4. Molten BGG7 Basketball – $99,98 (bolden koster ca. kr. 697,86 hos molten.com)
 5. Spalding TF-1000 Legacy Basketball – kr. 499,00 (set hos sportsmate.dk)

Drikkedunk eller drikkeflaske til basketballtræning og -kamp

drikkedunke-julegave-basketballspillere

Din væskebalance er rigtig vigtig, når du træner basketball eller spiller kamp. Begynder du først at dehydrere på banen, så kan du ikke præstere ligeså godt og i værste fald bliver du dårlig.

Det er derfor vigtigt, at du har nem adgang til at drikke vand under træning. Her er det godt, at medbringe en drikkeflaske med tud eller drikkedunk til basketballtræning. På den måde kan du lettere drikke de anbefalet 0,2-0,3 liter vand hver halve time under træningen, så slipper du for at løbe ud til vandhanen på toilettet for at drikke vand.

En drikkedunk er en praktisk og billig julegave, så overvej at skrive en af de 5 drikkedunke på julegavelisten.

 1. Contigo drikkeflaske – kr. 149,95 (set hos imerco.dk)
 2. Nike – T1 Flow Swoosh Water Bottle 24oz – kr. 199,00 (set hos sportamore.dk)
 3. Under Armour Beyond Vacuum Insulated Water Bottle – $ 27,99 (drikkedunken koster ca. kr. 195,37 på underarmour.com)
 4. Spalding drikkedunk – kr. 69,00 (set hos streetplay.dk)
 5. Nike – Sport Water Bottle – kr. 99,00 (set hos sportamore.dk)

Abonnement på basketball magasinet SLAM

abonnement-slam-basketball-magasin

Et abonnement på et basketball magasin er den sikre gave. Det vil du blive glad for, men der er bare et stort problem, for der findes ikke et basketball magasin i Danmark. Hvad gør du så?

Ønsk dig et online abonnement på det amerikanske basketball magasin SLAM. Vi har haft abonnement på magasinet i en længere periode og læser det hver måned på iPad, det fungerer rigtig fint.

SLAM udkommer 10 gange årligt og dækker verdens bedste basketball liga fra a-z. De bringer nyheder om fede basketball sko på og udenfor banen, og så har de fede spillerportrætter af stjerner som f.eks Stephen Curry, Lebron James m.fl.

Da magasinet er på engelsk skal du kun skrive det på ønskesedlen, hvis du kan læse og forstå engelsk og selvfølgelig har en iPad eller anden tablet. En billig gaveidé til basketballspilleren.

Pris: $8,99 for 10 digitale udgaver (ca. kr. 62,75)

Køb abonnement på SLAM basketball magasin på SLAMonlines hjemmeside.

NBA league pass – Se alle NBA kampe

NBA-league-pass-julegave

Danmark er et uland, når det kommer til at vise basketballkampe fra NBA. I år er der dog sket noget på denne front, idet TV2 Sport har købt tv-rettighederne til at vise kampe fra verdens bedste basketball liga.

Men vil du helt med frem på 1. klasse, så skal du ønske dig et abonnement til NBA league pass. Med NBA league pass kan du vælge og vrage mellem de bedste kampe fra NBA, samtidig får du adgang til baggrundsreportager fra klubberne og dokumentarer om spillere og klubber.

Du kan vælge mellem 4 forskellige NBA league pass abonnementer, hvor det dyreste abonnement koster kr. 1.899 årligt, du kan også vælge at tilkøbe et abonnement pr. måned. Det billigste abonnement koster kr. 52,99, men så får du også den skrabede version med et minimum af kampe og valgmuligheder.

Er du i tvivl om, hvilket NBA league pass abonnement du skal vælge, så kan du læse mere om det på NBA’s hjemmside. Efter vores mening er dette alletiders gaveidé til basketballspilleren og alle basketball fans.

NBA 2K16 til spillekonsol eller PC

Julegaveønsker-til-basketballspillere-NBA-2K16

Alle børn (små som store) elsker videospil og er du basketballspiller, så elsker du endnu mere basketball videospil. Et af de hotteste og bedst sælgende basketball spil er NBA 2K16, som er den 17. udgave i den populære spilserie fra 2K.

Her får du lejlighed til at være en rigtig NBA stjerne og spille med de allerbedste spillere fra ligaen f.eks. Stephen Curry, LeBron James m.fl.

Spillet fås til de fleste spillekonsoller og tablets, så lås dig inde i juledagene på dit værelse sammen med din PS4 og se, om du kan vinde NBA titlen sammen med dit yndlingshold.

Hvad er dit største julegaveønske i år?

Forhåbentlig har du fundet inspiration i vores liste over julegaveønsker til basketballspillere, så du snart kan få lavet din egen ønskeseddel og sende denne rundt til familie og venner. Men hvad er egentlig dit største julegaveønske i år? Kom med dit bud og send os en kommentar i nedenstående kommentarfelt.

Jeg hedder Morten Ruus og er skribent på basketball websitet altombasketball.dk og kunst websitet kamillaruus.dk. Jeg er meget interesseret i sport, kunst og webdesign. Derudover er jeg far til 3 drenge og er med på sidelinjen, når min søn Johan spiller basketball i Allerød Basketball Klub.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*